Hej Erik,

 

Trippel-A ratingen från AAA Soliditet AB har funnits sedan 1989 och är Sveriges mest välkända kreditratingsystem. För statistik och hur bedömningen görs läs mer på www.soliditet.se/AAA

 

Det diplom som är aktuellt för er visar att Sneakerpimps AB har varit AA-ratade sedan 2009-03-01, en rating som endast 18% av Sveriges företag har. Diplomet trycks på ett exklusivt papper och är underskrivet av vår VD Krister Jörlén. Priset för diplomet är 995:-/st.

 

Vill du visa upp mer av ditt företags ekonomiska historik så finns produkten Vårt Företag både i tryckt och webbversion som innehåller din rating och dina ekonomiska nyckeltal för de senaste 5 åren. Rapporten kan användas för att visa att just ditt företag är ett väletablerat och välskött företag, med andra ord en pålitlig affärspartner. Läs mer på www.soliditet.se/ratingrapport. Priset är 995:- för den tryckta versionen samt 3,995:-/år för webbversionen som dessutom uppdateras dagligen automatiskt.

 

Ratinglogotypen som du kan se nedan kan användas på er egna webbplats/hemsida och finns i flera olika utföranden. Hur de olika logotyperna ser ut och mer info finns på www.soliditet.se/ratingprodukter . Priset för logotypen är 1995:-/år.

 

 

Både diplom och logotyp kan ni använda i ert dagliga arbete när ni har kontakt med kunder och leverantörer. Visa upp att ni är ett väletablerat, tryggt och framgångsrikt företag att samarbeta med både när ni t.ex skriver offerter, tar in nya leverantörer, uppdaterar er hemsida eller anställer. Ratingen visar just att ni har bra koll på hela kedjan när ni gör affärer – nöjda kunder, bra leverantörer och duktig personal!

 

Återkom gärna till mig om du har frågor, annars återkommer jag till dig om ett par dagar för att stämma av!

Med vänliga hälsningar

 

AAA Soliditet AB