Jag har ett Google Alert satt på sneakersnstuff för att hålla koll på när vi poppar upp online. Dagens var rolig på flera sätt. Dels är det ju roligt att Sneaker Freaker har noterat hur mycket nya bra grejer vi har fått in. Men något som är ännu roligare är att de först skrev att vi var tyskar. Fortsatt roligt blir det när man klickar på länken – för då har de upptäckt sitt misstag och tagit bort det med ”German”. Det är inte lätt när man är Australiensare och inte bor i Sydney

Tänk om de visste hur mycket bra nyheter vi nu har fått som vi inte ens har hunnit fota ännu…

Google Web Alert for: sneakersnstuff

NIKE PREVIEW (SNEAKERSNSTUFF) – Sneaker Releases – Sneaker Freaker
Oct 14, 2009 Christmas has come early at German spot Sneakersnstuff with a massive Nike shipment hitting their online store this week.

 This once a day Google Alert is brought to you by Google.