Releasefest: adidas Stockholm x Sneakersnstuff

Sneakersnstuff, adidas Originals & Yes! Productions presenterar…Sneakersnstuff adidas Stockholm – Release party

Vart: Sneakersnstuff, Åsögatan 124
När: 13/11, klockan 19.00–21.00
Åldersgräns:18 år

Dresscode: Sneakers
Vart: Ljunggren, Götgatan 38
När: 13/11, klockan 21.00–01.00
Åldersgräns:20 år (om man står på listan och är skötsam)

Nu ska vi fira att vi äntligen släpper vår version av adidas Stockholm från adidas Consortium ”Your City” serien. Vi börjar i butiken på Åsögatan 124 klockan 19.00. Vi kommer dricka Stockholm Fine Festival öl och så kommer vi bjuda på små tunnbrödsrullar. Fantastiskt! Självklart finns det möjlighet att köpa vår version av adidas Stockholm under kvällen.

Klockan 21.00 drar vi vidare till Ljunggren på Götgatan 38 där vi kommer köra en klassisk Dresscode: Sneakers. Bakom skivspelarna står Erik B & Peter Piper, DJ Jayzon (Yes! Soundsystem) och på micken kör Fat White Dude.

Tack till Krönleins Bryggeri och Ljunggren.

För att osa – gå direkt till http://www.sneakersnstuff.com/adidasfest