Det blir alltid lite hype när den här japanen gör något. Och när han gör något så blir det alltid väldigt minimalistiskt. 45 åringen från Ise, Mie har ju gjort ett och annat par med Nike, och nu har turen kommit till Post Match.

DJ HF har blivit ikonisk i streetwear branchen. Alla ser upp till honom. Och visst, han har gjort många fina saker, startat en massa hyss och websidor – och hans plan att vara ”mysterisk, men inte berömd” vekar funka bra. Han hävdar också att han inte vet hur mycket pengar han har, äger inget bankomatkort och vill inte gifta sig eller skaffa barn, för det är en risk.

Så säga vad man vill om honom, men dessa stilrena Nike Post Match kommer att rulla iväg ur butiken ganska så omgående när de släpps 20 november. De var tänkta som en Tier Zero release, men blev bumpade till Quickstrike. Vad det betyder är egentligen hur många som får tillgång till dem. Det finns 3-4 quickstrike butiker i Sverige, men bara en Tier Zero. Och vi (sneakersnstuff) är givetvis stolta att vara både Tier Zero och Quickstrike och kommer att få in dessa när de kommer.

nike sportswear match classic hf 1 Nike Sportswear Match Classic HF


nike sportswear match classic hf 2 Nike Sportswear Match Classic HF

nike sportswear match classic hf 3 Nike Sportswear Match Classic HF

Hypebeast ställde upp med bilder, och det världsomspännande nätet bidrog med lösryckt info om Hiroshi