Peter gör en homage till Pontus – del 1

Brian verkar uppskatta Pop Burger

Johan lägger en freestyle på svenska och Ed försöker att hänga med

Tänk om man kunde fixa en pryl som kunde ersätta alla dom här

Johnny Balle kunde inte låta toalettväggen vara i fred. Han trodde att han kunde göra detta i smyg också, men hököga som man är så såg man ju detta direkt

Nya arbetskläder för Balle

Treis från Alife och en suddig Peter och en suddigare Johan

Nya arbetskläder för Joe Schmoe?

Peter gör en homage till Pontus – del 2

Fö faan – ett par till av dessa innan vi åker tack

Var lite rädd att det skulle vara snöstorm i NYC. Men det var det inte. Kanske runt 5 grader varmt och strålande sol. Kunde inte bli bättre. Strosat runt lite planlöst genom SOHO och LES. Ätit på Café Havana (och jag bryr mig inte om det är ”hypat” – det är sjukt goda majskolvar).

Dragit förbi diverse streetwear butiker. Det ”nya” i New York verkar vara att inte längre spela hög Hip-Hop musik, utan jävligt hög Pop/Rock-musik. Jag har också noterat att det är många som springer omkring i ridbyxor och ridstövlar. Killar som tjejer. Undrar vad Daniel på Café har att säga om det…

Rundade av kvällen med några kalla med Treis, och sen Pop Burger burgare med Hanon bröderna och KJ. Jag och Johan kollade läget i hotellbaren också. Det var en något bizarr upplevelse.

Har börjat dagen med att videochatta med Charlie. Han vart lite ledsen först, för Pappa var så platt.. men han skrattade mot slutet. Det var lite jobbigt att ha dem så nära men ändå så långt borta. Längtar efter att få åka hem till fru och barn nu.

Men först – brunch i NYC och sen lite shopping.