Resan ner gick ganska smärtfritt. Vi hade tre säten för oss själva, och Charlie sov typ 45 minuter. Så det var lungan helt enkelt. Väl framme så hade vi bokat car service – eftersom man inte riktigt litar på att taxibilarna i Paris har barnstolar.

Jag hade bokat en barnstol för en 10 kilos bebis. Men föraren hade med sig en sån där sitt dyna som större barn har. Det första han sa var att de hade gått på vikten 10 kg, och kommit fram till att han måste vara 3-4 år… Tjock bebis eller?

Det visade sig senare att växeln inte hade läst ordentligt, de hade bokat en för 10 år, inte för 10 kg. Vi fick vänta 20 minuter så att de kunde fixa fram en ny stol, och sen åkte vi till hotellet.

Relais Christine ligger på en bakgata typ 800 meter från Lurven – fast på andra sidan floden. Det är skönt att resa med en bebis, för alla är så hjälpsamma och trevliga. Vi fick ett fint rum med två våningar med utsikt över takåsarna.

Men det skönaste var nog att slippa se snö, och att det var knoppar och blommor överallt. Det ska vi njuta lite mer av idag