Pressbild

Duon PH3s nya platta ”PH3 Löser Ett Fall” är inte en platta, det är en T-Shirt. Eller närmare bestämt ett kuvert med en T-shirt, en kod och två robotar.

PH3 – bestående av Eye N’I och Profilen – vill ge mer än bara en plastbit till skivköparna i en era då de flesta ända bara överför låtarna från CDn till datorn. Därför slog sig de båda rapparna ihop med den prisbelönta illustratören och formgivaren Martin ”Mander” Anderoch fotografen Jens Andersson. Martin Ander har tidigare mottagit det brittiska skivomslagspriset ”3rd Best Art Vinyl 2009” för sitt omslag till Fever Rays album.

Resultatet blev en PH3-T-shirt, två vikbara robotfigurer i papp och en kod med vars hjälp man kan ladda ner albumet ”PH3 Löser Ett Fall”, allt paketerat i ett PH3-kuvert. Hela paketet kommer att säljas via sneakers-butiken Sneakersnstuff , www.sneakersnstuff.com. Albumet kommer även att släppas digitalt på iTunes, Spotify m.fl.

”PH3 Löser Ett Fall” släpps 10 November på Pope/Universal och innehåller bl.a den P3-aktuella singeln ”Jag Trodde jag Var Han”, producerad av Seb Roc och Jocke Åhlund från Teddybears.