Sov över 8 timmar. Det har inte hänt sen Charlie föddes tror jag. Känner mig nästan överpigg. 
Börjar dagen med en rejäl frulle. Jag valde macka med peanutbutter jelly – grits-någonting (det var lite som uppchoppade pancakes med kaksmet och blåbär på, sött och gott) – lite frukt i sockerlag och flingor med godis i. Skackade nästan av sockerchock efter..
Glad och mätt Erik J. 
Sen var det lite siteseeing. Om ni har varit i Detroit så undrar ni nog vad vi skulle se för något? Vi började med att åka Monorail runt stan. Det tar 13 minuter…
Monorail
En av de stora attraktionerna i Detroit verkar vara Kanada. Det ligger på andra sidan floden. Taxichaffisen i går tyckte att vi borde åka dit också. Han visste inte riktigt vad vi borde göra där, men det är ju nära så vi borde åka dit.. 
Vi får se om vi kommer dit efter ett par tre lite öl i kväll