Ok – vi ska snacka lite om DJ Clark Kent och Jay-Z

Det här är en bra början (lite sneakersnack också – bonus)

CK snackar lite om Jaz-O

Jaz-O och Jay-Z är inte direkt vänner längre. Men tidigt 90-tal så var det nice. The Jaz hade skivkontrakt men Jay-Z hade inte. Som ni hörde ovan så trodde DJ Clark Kent på Jay-Z och försökte få honom signad. Jay-Z gillade inte vad skivbolagsbranchen gjorde med Jaz-O (Jaz-O var ju från the hood, och skivbolagen ville få honom att se ut som Fresh Prince), och hade helt enkelt ingen lust att gå samma väg. Det hela slutade med att de startade ett eget bolag. Ingen dum idé. Anyways, poängen var ju att DJ Clark Kent verkligen verkligen tjatade och trodde på Jay-Z.

Som Jay-Z säger i outrot på My 1st song – ”Clark Kent – That was good looing out nigga”

2 dagar kvar.