http://assets.karmalooptv.com/media/swf/player.swf

Genom åren så har vi jobbat med ett antal märken. Upper Playground, Imaginary Foundation, Acrylick osv osv. Vi har haft dem i butiken, och vi har sålt till andra butiker. Framöver så har vi lite planer på att expandera butikerna, och då valde vi att sluta med en del märken.

Men ett märke ligger lite för nära hjärtat, samt gör fortfarande lite oväntade grejer. Milkcrate Athletics.Så vi kan inte sluta med det helt enkelt. Hans ”Everybody Jones” med Jim Jones la jag ju upp här för ett tag sen. Och Greg Nice ft Flavor Flav.

Aaron Lacrate har snackat lite om det här Mobb Deep samarbetet ett tag.

Så – om det var någon som undrade varför vi har Milkcrate Athletics så är det för att vi gillar det. Och fred och kärlek till Sportif Jonas som gav oss blessings att jobba ihop back in the days. Om alla körde Jonas rena stil så skulle jag inte behöva ringa så många griniga samtal till försäljningskåta leverantörer.

Och just det – Tisdagspepp!!!